michal. Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2016 Koleżanki i koledzy, poszukuję prawnika specjalizującego się w sprawach rozwodowych, z Warszawy? Ktoś może kogoś polecić? Uprzedzając ewentualne pytania- na szczęście nie ja jestem w takiej potrzebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2016 Rozumiem, że jedynie z Warszawy? Gdańsk nie wchodzi w rachubę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 28 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2016 Z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taxus Napisano 2 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2017 Pani adw.Monika Kołodyńska-Couderg. Młoda, zdolna, wykształcona /aplikacja sądowa i radcowska/ Warszawa,Białostocka 9/149.Tel: 794-713-377. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Słyszałem dobre opinie o Jerzym Gryczu http://www.adwokat-rodzinny.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi