kiniat Napisano 7 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2016 Witam, znalazłam zegarek jednakże nie mogę znaleźć drugiego takiego w internecie? Może ktoś tutaj pomoże mi czegoś się o nim dowiedzieć? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2016 radziecki, damski łucz o wartości 5zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 7 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2016 To biżuteryjny zegarek firmy Łucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiniat Napisano 7 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2016 dziękuję bardzo za szybką odpowiedź pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi