ell Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 Czy ktoś z forumowiczów zna jakąś pracownię w Cz-wie gdzie mogę bez większych obaw oddać garnitur do przeróbek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 Ja znam w Radomsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toshken Napisano 9 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2016 Dnia 27.07.2016 o 15:54, tombar napisał: Ja znam w Radomsku Cześć, możesz podać konkretne namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 9 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2016 Dnia 26.07.2016 o 22:33, ell napisał: Czy ktoś z forumowiczów zna jakąś pracownię w Cz-wie gdzie mogę bez większych obaw oddać garnitur do przeróbek? spróbuj u p. Krystyny Ulman w Al. Wolności 11 ( w podwórku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi