fenx Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Szanowni, to mój pierwszy post od 15 m-cy czytania BwB więc proszę o wyrozumiałość, jeśli coś źle wstawię . Poniżej/powyżej (nie wiem gdzie się pojawią zdjęcia) nabyte przez Majorkowy Outlet El Corte Ingles S.A. pensówki firmowane Lotusse 1877. Chciałbym podpytać o pochodzenie drugiego przeszycia na podeszwie. Przez chwilę myślałem że to jakiś dodatkowe przeszycie "na przestrzał" jako "bajer", ale niestety ilość widocznych szwów znacząco się różni z góry i od strony podeszwy. * przepraszam za kolokwialny styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2016 Odgrzebuję temat, też mnie to zaciekawiło czemu są 2 kanały u tego producenta, na tym przykładzie: https://www.zalando.pl/lottusse-oksfordki-old-teak-lo412a00o-o11.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi