CarloCarlosito Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Czołem, To mój pierwszy post na forum więc chciałbym się także ze wszystkimi przywitać. Dzięki Kolegom z forum zainteresowałem się dobrymi butami, dziękuję. Nabyłem do tej pory dwie pary: czarne oksfordy od Patine oraz brogsy 3561 od Berwick. Te ostatnie bardzo mi się podobają. Niemniej jednak szukam dla nich alternatywy, myślałem o butach zamszowych z oferty Berwicka. Niedawno zacząłem pracę w Brukseli, mogę kupić te buty np. na klasycznebuty.pl i przy najbliższej okazji je odebrać albo szukać czegoś na miejscu. I teraz pytanie, czy ktoś z tutaj zebranych może polecić jakieś miejsce w Brukseli lub w okolicach gdzie można znaleźć tego typu buty? W Internecie nie znalazłem żadnego takiego sklepu a miło by było takie sklepy znać. Za każdą odpowiedź dziękuję. Karol Cytuj
Hush Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Naprawdę? Polecam bardzo http://www.crockettandjones.com/shop/brussels 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi