CarloCarlosito Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Czołem, To mój pierwszy post na forum więc chciałbym się także ze wszystkimi przywitać. Dzięki Kolegom z forum zainteresowałem się dobrymi butami, dziękuję. Nabyłem do tej pory dwie pary: czarne oksfordy od Patine oraz brogsy 3561 od Berwick. Te ostatnie bardzo mi się podobają. Niemniej jednak szukam dla nich alternatywy, myślałem o butach zamszowych z oferty Berwicka. Niedawno zacząłem pracę w Brukseli, mogę kupić te buty np. na klasycznebuty.pl i przy najbliższej okazji je odebrać albo szukać czegoś na miejscu. I teraz pytanie, czy ktoś z tutaj zebranych może polecić jakieś miejsce w Brukseli lub w okolicach gdzie można znaleźć tego typu buty? W Internecie nie znalazłem żadnego takiego sklepu a miło by było takie sklepy znać. Za każdą odpowiedź dziękuję. Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Naprawdę? Polecam bardzo http://www.crockettandjones.com/shop/brussels 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi