Paulo99 Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Myślę, że temat farbowania butów jest na tyle obszerny i ważny dla nas, forumowiczów, że zasługuje na osobny wątek. Myślę, że warto byłoby umieszczać tu relacje z własnych prób zmiany koloru butów i wymieniać doświadczenia. Brązowe brogsy Jan Paulsen służą mi już kilka lat, znudziły mi się, więc idealnie nadają się na pierwsze próby farbowania. Zamierzam przefarbować je na bordowo/ wiśniowo. W odpowiednim czasie opiszę i umieszczę zdjęcia z mojej próby. Na początek pytanie o odpowiednie środki- czy produkt super color firmy KAPS jest wystarczający, czy lepiej sięgnąć po coś droższego, np. tarrago ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Jest już temat-patynowanie i repatynowanie obuwia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Właśnie. https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1436-patynowanie-oraz-repatynowanie-obuwia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi