Svaigas Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Cześć Wszystkim, Mam pytanie: Czy ktokolwiek może polecić kogolowiek, godnego zaufania z niemałego miasta Radom - odnośnie poprawek krawieckich itd.? Widziałem na forum że bikeman1 miał dobrze uszytą kamizelkę, ale niestety chyba od lipca 2015 nie jest aktywny na forum, więc raczej nie da rady się z nim skontaktować :/ Wiem, że powinien każdy krawiec ogarnąć temat, ale nie chcę by spartolił robotę - w szczególnośći marynarkę. Pozdrawiam, Mateusz. P.S. Jeśli nie ma opcji w radomiu, to w miarę budżetowo w Warszawie - gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikeman1 Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Racja, na forum sie nie logowałem ale nie jest powiedziane ze nie zaglądałem Mi kamizelkę szyła ta oto krawcowa, przemiła Pani: http://www.lagracja.eu/czytaj/kontakt, Żonie szyliśmy tez sukienkę taką, jako gosc na weselu i rowniez mega zadowolenie. Także miejsce godne polecenia jesli chodzi o Radom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svaigas Napisano 24 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 To chciałbym jeszcze dopytać czy sam kupowałeś materiał oraz jeśli tak to gdzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikeman1 Napisano 15 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2016 Tak materiał sam kupowałem, tez w Radomiu, sklep z materiałami obok kwiaciarek na placu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi