Jakub Weiss Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Witajcie, Czy ktoś z Was miał może do czynienia z krawcem w Koszalinie, któremu bez obaw można powierzyć zawartość szafy ? Chodzi w większości o proste przeróbki jak taliowanie marynarek czy wymiana podszewek. Będę wdzięczny również za informację które ewentualnie zakłady omijać szerokim łukiem. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 Jakubie, polecam Ci krawca na przeciwko Kosmosu. Starszy Pan, z reguły jest w pracowni do godziny 16-17, w soboty zazwyczaj nie pracuje - wtedy w pracowni/sklepie jest jego wnuk któremu można zostawić marynarkę i opisać na kartce co jest do zrobienia (oczywiście jeśli są to np. drobne naprawy w stylu doszycia guzików itd.). Ceny bardzo przystępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 A czy jest w Koszalinie krawiec, który uszyje na miarę np spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 34 minuty temu, Tomasz T napisał: A czy jest w Koszalinie krawiec, który uszyje na miarę np spodnie? Taki, żeby wiedział jak je uszyć oraz co to są manszety? Niestety nie, choć być może jest kilku którzy sobie poradzą, ale zapewne trzeba byłoby ich instruować. Był kiedyś malutki zakład krawiecki prowadzony przez starszego pana przy ulicy Zwycięstwa, na przeciwko Kosmosu, ale niestety ponad 2 lata temu został zamknięty (niedługo po tym jak napisałem swój poprzedni post...). Pan odszedł na zasłużoną emeryturę, z tego co dowiedziałem się od jego wnuka. A to był jedyny znany mi koszaliński krawiec któremu można było powierzyć marynarkę do taliowania i spać spokojnie. Najbliżej to chyba Trójmiasto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 20 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2018 W dniu 27.03.2018 o 23:42, Tomasz T napisał: A czy jest w Koszalinie krawiec, który uszyje na miarę np spodnie? Zwycięstwa 76 Z tyłu budynku w którym jest sklep MODA, zejście w dół z poziomu chodnika. Byłem już trzy razy, co prawda z poprawkami i naprawami, ale Pani szyje też klasyczne spodnie i to naprawdę zaskakująco ładne. Ogólnie polecam, krawcowa ma duże doświadczenie i konkretne podejście. http://modaistylxxl.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 20 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2018 Świetna wiadomość! Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi