glocek Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Drodzy Forumowicze, Czy ktoś miał przyjemność korzystać z usług Pani Katarzyny Stojowskej-Musiał? http://madein.waw.pl/zaklady/index.php?option=com_content&view=article&id=122&Itemid=227 Jakieś wrażenia (pozytywne/negatywne)? Pozdrawiam! Cytuj
Wuj Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2016 Ja mam dwie sztuki - ciemny i jasny brąz. + na pewno skóra;) - Klamerka zatrzaskiwana na zębatą żabkę. Przy ciaśniejszym zapięciu (albo obfitszym obiedzie;)) ma zwyczaj puszczać skóra bardzo podatna na zarysowania, nie najwyższych lotów farbowanie imo, ale to już pewnie koledzy grubsi w uszach ocenią lepiej. 1 Cytuj
Hush Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2016 Pamiętam, że któryś z doświadczonych Forumowiczów polecał ten zakład w wątku poświęconym paskom i chyba tam najlepiej zacząć poszukiwania zamiast zakładać nowy. Cytuj
glocek Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2016 Pamiętam, że któryś z doświadczonych Forumowiczów polecał ten zakład w wątku poświęconym paskom i chyba tam najlepiej zacząć poszukiwania zamiast zakładać nowy. Właśnie wczoraj szukałem na forum, ale nic nie mogłem znaleźć, z wyjątkiem tego wątku: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1444-paski-dyskusje-i-porady/page-4 Cytuj
glocek Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2016 Ja mam dwie sztuki - ciemny i jasny brąz. + na pewno skóra;) - Klamerka zatrzaskiwana na zębatą żabkę. Przy ciaśniejszym zapięciu (albo obfitszym obiedzie;)) ma zwyczaj puszczać skóra bardzo podatna na zarysowania, nie najwyższych lotów farbowanie imo, ale to już pewnie koledzy grubsi w uszach ocenią lepiej. Dzięki wielkie za fotę. A czy możesz napisać jak to wygląda cenowo ? Cytuj
Wuj Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2016 Od 90 do 140 chyba. Jeśli nie masz jazdy na punkcie nieskazitelności skóry i zwrócisz uwagę na siłę zacisku żabki, to bierz. Dla mnie jest to ok, nie wiem, jak będą zachowywały się paski ze skóry "gładszej", niż moja na zdjęciu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi