Taternik Napisano 7 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2011 Od jakiegoś czasu zastanawiam się czy nie można by zrobic spotkania forumowiczów z okolic Poznania, czy byłyby chętne osoby. Może warto byłoby się spotkac, poznac, porozmawiac "na żywo", wymienic się spostrzeżeniami i doświadczeniami. Myślę o spotkaniu nie tyle osób, które obowiązkowo ubierają się "bespoke", choc oczywiście osoby posiadające tego typu rzeczy są jak najbardziej mile widziane, ale po prostu osób, które lubią klasyczną męską elegancję i ogólnie zwracają uwagę co ubierają. Byłaby to również okazja to zaprezentowania różnych elementów garderoby zakupionej np. przez Internet zagranicą, sam zastanawiam się nad zakupem np. koszul, ale wolałbym je najpierw zobaczyc. To taki ogólny pomysł, wszystko do dogadania, czy są chętni ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 7 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2011 Jako pół-poznaniak jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taternik Napisano 8 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Zobaczymy czy uda się uzbierać kilka osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbej Napisano 25 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2011 Zobaczymy czy uda się uzbierać kilka osób. No nie martwcie mnie, że temat umarł. Ja jestem jak najbardziej chętny. Szkoda, że byłem na urlopie jak Zaki organizował to spotkanie. Mam jednak nadzieję, że znajdą się osoby z Poznania i okolic na kolejne spotkania -- Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 25 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2011 słuchajcie, ja jestem chętny, 4inHand pewnie też dotrze. O spotkanie pytał mnie wczoraj kwitek - to już jest nas sześciu Taternik - rzucaj termin i miejsce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poznański Napisano 26 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2011 To może i ja się pofatyguję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 26 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2011 Aktualnie jestem w Poznaniu ale od poniedziałku będę zajęty od 9 do 18 i potem nauka, więc jak coś, to w weekend mogę gdzieś zajrzeć. ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taternik Napisano 29 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Trochę czasu minęło odkąd założyłem ten wątek. Na początku czerwca nie było za bardzo chętnych na spotkanie w Poznaniu i temat upadł. Kiedy Zaki zorganizował spotkanie w połowie sierpnia nie pasował mi ten termin więc się nie zgłaszałem. Obecnie, a przynajmniej we wrześniu, nie podejmuję się organizowania spotkania z uwagi na natłok zajęć, po prostu nie potrafię podać terminu kiedy mógłbym się spotkać. Proponuję, aby ktoś inny przejął pałeczkę w organizacji spotkania, będę się przyglądał rozwojowi sytuacji może uda mi się dostosować. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi