Wujekrada Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Witam! Muszę oddać garnitur do przeróbki (skrócenie rękawów i spodni). Poszukuje dobrego krawca który będzie w stanie ogarnąć to w max 1-1.5 tygodnia a przy tym nie zedrze ze mnie nie wiadomo ile Skrócenie rękawów proste, bo tylko o 0.5-1 cm, spodni tak samo Jakieś uwagi co do Mercera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujekrada Napisano 17 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Józef Błoński, ul. Piwna 6, 22 831 45 04 http://www.blonski.pl/ Zastanawiałem sie nad Panem Józefem, jednak nie wiem jak z ceną za te usługi. Dodatkowo potrzebuje krawca, który mnie trochę nakieruje na poprawki i rozumie współczesne trendy. Patrząc na niektóre realizacje ( jako przykład daje długość rękawów) mam małe wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujekrada Napisano 17 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Nie miej. Wiadomo, mniej więcej oczywiście, jak cenowo rozkładają się usługi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Drogi, chyba jednak niewspółmiernie. Ostatnio zaszedłem, to za taliowanie koszuli chciał 80 zł, a za rękawy w marynarce 150. Może nie chciało mu się bawić w takie duperele i rzucił na zniechęcenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujekrada Napisano 18 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Strasznie dużo jak za taliowanie i skracanie. Ja, w przypadku taliowania, płacę 50 pln i to z przeszyciem guzików, skróceniem rękawów oraz zwężeniem rękawów. Jednak marynarka to nie koszula, ale 150 to wciąż pioruńsko drogo jak za skrócenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Zgadzam się. Nie skorzystałem z usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Skrócenie rękawów od góry to w Warszawie koszt ok. 150PLN i jeżeli chce się pewnym dobrze wykonanej pracy, taniej się nie da. Słyszałem co prawda o "kumatych" osiedlowych krawcowych, ale nigdy nie udało mi się takiej spotkać. Traktuję je więc jak Yeti. Polecam Pana Józefa Mazura na Chmielnej, w tydzień spokojnie powinien się wyrobić. Koszul u niego nie taliowałem więc nie wiem ile bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujekrada Napisano 18 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 W sumie chyba można to zrobić od dołu, bo chodzi mi o max 1 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Mazura również polecam. W 150 zł zamknąłem sie ze skróceniem rękawów dołem i mankietami w spodniach. 15 zl doliczył za odprasowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujekrada Napisano 18 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Mazura również polecam. W 150 zł zamknąłem sie ze skróceniem rękawów dołem i mankietami w spodniach. 15 zl doliczył za odprasowanie Czas realizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Ok. tygodnia, w tym weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi