blooman Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Witam, Zastanawiam się nad kolorem muchy do bardzo ciemnego granatowego garnituru, czarnych oxfordów i białej poszetki. Myślałem o ciemnym granacie oraz graficie, chociaż jestem otwarty na inne propozycje. Kreacja studniówkowa. Jaki kolor muchy do tego zestawu będzie najlepszy? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Bordowy czy butelkowa zieleń też by pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Wydaje mi się, ze to zależny od tego na jaką okazję ma być zakładana. Ja zwykle noszę bordo w białe kropki albo różne wariacje niebieskiego/białego/granatowego/szarego. Ostatnio kupiłem taką http://www.poszetka.com/product-pol-2574-mucha-wiazana-z-szantungu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi