littleme20 Napisano 16 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Właśnie zauważyłam, że moje dżinsowe trampki na kawałku z jednej strony odfarbowały się. Tzn. pojawił się kolor różowy (?) Co zrobić, żeby znów im nadać właściwy kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 16 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Nie da się "odzyskać koloru" - tam, gdzie go już nie ma, należy go położyć na nowo (chyba, że to nie 'odfarbowanie', a zwykłe poplamienie, wtedy można usunąć plamy). Może potraktuj je równomiernie wybielaczem? A tak na serio, to my się tutaj nie znamy na dżinsowych trampkach. Niektórzy tutaj znają się (i to bardzo dobrze) na eleganckim obuwiu męskim, a dżinsowe trampki się w tej kategorii nie mieszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
littleme20 Napisano 16 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Dlatego napisałam w dziale "Buty" a nie "Męska elegancja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 16 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Generalnie tematyka forum tyczy się także (wyłącznie) klasycznego obuwia zdecydowanie bardziej właściwym forum dla takich pytań będzie http://www.wbutach.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi