Enzo777 Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 Witam serdecznie, Przymierzam się do uszycia mojego pierwszego poważnego garnituru. Przeglądając forum i google, znalazłem poszetka.com gdzie w cenniku pracowni krawieckiej jest możliwość uszycia garnituru metodą bespoke w cenie 1500zł (garnitur 2 częściowy), co wydaje się dosyć niską ceną w porównaniu do znanych pracowni jak Zaremba itp. Czy ktoś z was mółgby się podzielić opinią czy warto do nich kierować się w sprawie uszycia garnituru ? Pozdrawiam. Cytuj
Ernestson Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 Niedawno w tym dziale była relacja z szycia garnituru w Poszetce. Podpytaj zamawiającego o wrażenia. Zdaje się że nie pokazywał efektu końcowego na forum. Cytuj
Enzo777 Opublikowano 12 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 Kurcze, aż mi głupio, że nie zauważyłem tego tematu, bardzo dziękuje za odpowiedź Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi