Madziulek Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Witam! Mam niesamowity problem z moimi ulubionymi szpilkami. Zostawiłam je kiedyś w samochodzie i powstały zacieki/plamy z którymi w żaden sposób nie mogę sobie poradzić. Macie może jakiś pomysł, jak je można odnowić? (chodzi mi tylko i wyłącznie o "drewniane" elementy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Wiem, że może to brzmieć niewiarygodnie, ale wystarczy przetrzeć obcasy cienkim papierem ściernym. Jeśli nie chcesz/boisz się robić to sama, to polecam przesłanie butów do wielokrotnie polecanego na forum fachowca - szewc24.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziulek Napisano 14 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 Oho, spróbuję! Nie ukrywam, że nawet o tym nie pomyślałam. Bardziej sądziłam, że trzeba je czymś "odświeżyć", czyli nałożyć jakąś farbę/wosk. Serdecznie dziękuję! Dam znać, jak poszło (akurat takich prac się nie boję ) Pozdrawiam, P.S. Sposób wypróbowany natychmiast po ujrzeniu posta, ale nie było okazji napisać oceny. Buty założone w sobotę i ich stan oceniam nadal na idealny! Bałam się, że znowu coś z nimi będzie nie tak, ale pomimo chodzenia po piasku nadal są całe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi