poniedzialek11 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2015 WitamJak w temacie, szukam wysokich trampek męskich, które posiadają materiał zamiast gumowego noska, cenowo przedział może oscylować 50~250zł, dla przykładu jedyne trampki które spełniły moje oczekiwania to trampki firmy DIESELByć może komukolwiek wpadł w oko taki rodzaj trampek?Pozdrawiam Cytuj
johnie Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Skoro DIESEL spełnia twoje oczekiwania to proponuje przejść się do najbliższego Tk maxxa. Bardzo często widywałem tam ten model w dużych ilościach. Dokładnej ceny nie pamiętam, ale chyba w środkowym zakresie podanego budżetu. 1 Cytuj
The Blue Boy Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Może zadaj to pytanie na www.wbutach.pl Tam prędzej znajdziesz odpowiedź, jest dział Sportowe/Lifestyle. 1 Cytuj
adamW Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Stylistyka Diesla jest żałosna- nie uważacie? Woła z kilometra- heloł mam kasę, stać mnie na pasek/zegarek/buty Dizla 1 Cytuj
poniedzialek11 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Dziękuję wszystkim za szybkie odpowiedzi Według porady The Blue Boy zapytam jeszcze na stronie www.wbutach.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi