AiP Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Witajcie, ostatnio moja mama, która jest starszą panią (po70tce) poprosiła mnie o pomoc w doborze kreacji na uroczystość rodzinną, ślub i wesele. Przyznam, że nie mam bladego pojęcia, co doradzić, a nie chcę mamy zostawiać samej z problemem. Doradźcie więc, co najlepiej zaproponować. Suknia? Żakiet? a może jeszcze coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Myślę, że JKW Elżbieta Aleksandra Maria Windsor może być tutaj dobrym wzorem do naśladowania Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Osoby w tym wieku najlepiej wyglądają w zestawie luźna suknia (dla seniorów) z żakietem lub rodzajem chusty do suknii noszonej na ramionach (dla pań przy kości) - przy odpowiednio dobranym materiale i kroju wygląda to bardzo dostojnie http://www.angelweddingdress.com/images/mother-of-the-bride-dresses/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Osoby w tym wieku najlepiej wyglądają w zestawie luźna suknia (dla seniorów) z żakietem lub rodzajem chusty do suknii noszonej na ramionach (dla pań przy kości) - przy odpowiednio dobranym materiale i kroju wygląda to bardzo dostojnie http://www.angelweddingdress.com/images/mother-of-the-bride-dresses/2.jpg Ta Pani ze zdjęcia nie ma raczej 70 lat, ale fakt, wygląda to dobrze. Wg mnie żakiet zdecydowanie tak, jest dobry dla kobiety w każdym wieku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lorien Napisano 25 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2015 Wiele zależy od sylwetki. Szczupła pani po 70 może mieć sukienkę do kolan i jakiś żakiet lub fajną chustę. Pani bardziej puszysta powinna mieć trochę dłuższą i bardziej zwiewną sukienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi