Vit Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Choć dziś pojawił się nowy wątek związany z akcesoriami fotograficznymi postanowiłem złożyć nowy, nie związany, z żadną konkretną firmą. Mimo, iż na rynku jest mnóstwo produktów z włókien syntetycznych wolę skórę i bawełnę woskowaną. Chętnie poznam nowe ciekawe produkty. Poniżej wrzucam przykładowe zdjęcia tego, co mnie interesuje i mam nadzieję, że temat ten przyda się również tym, którzy nie tylko szukają tego typu produktów u siebie ale i forumowym kaletnikom. Może powstanie jakiś ciekawy forumowy projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CROOXBags Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 A coś takiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 25 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 A coś takiego?? Ładny kolor skóry oraz forma; bardzo podobny do raportówki fotograficznej marki ONA. Zastanawiam się nad paskami poprzecznymi - czy lepsze by były przez całą szerokość torby oraz nad zapięciami (chodzi o odrobinę masywniejsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
davidoseff Napisano 21 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2015 Nie podoba mi się wolę serię discovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi