Nyxia Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Witam. Mam problem z założeniem muszki: http://zapodaj.net/2523156e6c9b1.jpg.html Jest to moja pierwsza mucha, nie mam pojęcia do czego służą poszczególne zaczepy. Zdaję sobie sprawę, że takiej muszki nie powinno się nosić, jednak nie udało mi się dostać ręcznie wiązanej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan_Z Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Trzeba przełożyć tasiemkę przez sprzączkę po prawej aby utworzyć pętlę, o którą należy zaczepić haczyk po lewej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyxia Posted June 20, 2015 Author Report Share Posted June 20, 2015 Ale ta tasiemka jest wtedy zbyt długa, mogę nią prawie drugi raz szyję okręcić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan_Z Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 To obciąć i przytopić, żeby się nie strzępiła. A na przyszłość poszukać dłużej, wydać trochę więcej i cieszyć się lepszym produktem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts