Nyxia Napisano 20 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2015 Witam. Mam problem z założeniem muszki: http://zapodaj.net/2523156e6c9b1.jpg.html Jest to moja pierwsza mucha, nie mam pojęcia do czego służą poszczególne zaczepy. Zdaję sobie sprawę, że takiej muszki nie powinno się nosić, jednak nie udało mi się dostać ręcznie wiązanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan_Z Napisano 20 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2015 Trzeba przełożyć tasiemkę przez sprzączkę po prawej aby utworzyć pętlę, o którą należy zaczepić haczyk po lewej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxia Napisano 20 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2015 Ale ta tasiemka jest wtedy zbyt długa, mogę nią prawie drugi raz szyję okręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan_Z Napisano 20 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2015 To obciąć i przytopić, żeby się nie strzępiła. A na przyszłość poszukać dłużej, wydać trochę więcej i cieszyć się lepszym produktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi