luk4 Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Cześć! Proszę o radę, który model wybrać. Pragnę kupić buty na ślub/wesele, ale także na przyszłość, aby mi służyły. Berwick wydają się bardziej eleganckie i smuklejsze niż Ayr2, ale z drugiej strony jakość skóry Ayr2 widać jest lepsza i ma gumowe wspomaganie w podeszwie hm. Czy ktoś pomógłby mi rozwiać wątpliwości? Z góry dziękuje, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Ja bym wybrał te, w których lepiej bym się czuł - wygoda, "wrażenia estetyczne", takie tam Pozdrawiam. PS. Posiadam buty i na kopycie 156 (Berwick) i 026 (Loake) i co ciekawe, choć Berwick faktycznie wyglądają na smuklejsze, to w przypadku kopyta 026 potrzebuję rozmiaru co najmniej o pół numeru większego w stosunku do kopyta 156 Ładu i składu z tymi butami dojść nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk4 Napisano 19 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Ja bym wybrał te, w których lepiej bym się czuł - wygoda, "wrażenia estetyczne", takie tam Pozdrawiam. PS. Posiadam buty i na kopycie 156 (Berwick) i 026 (Loake) i co ciekawe, choć Berwick faktycznie wyglądają na smuklejsze, to w przypadku kopyta 026 potrzebuję rozmiaru co najmniej o pół numeru większego w stosunku do kopyta 156 Ładu i składu z tymi butami dojść nie można Dzięki za odpowiedź! No właśnie, jeśli chodzi o wygodę to bardziej elastyczna jest skóra Loake. Jednak wykonanie podeszwy pozostawia wiele do życzenia (brzegi niechlujne i guma pośrodku skórzanej podeszwy niezbyt dobrze to wygląda, a potem wymiana czy serwis to będzie masakra nie?). Także estetyką Berwick przebija ogólnie, ale tak jak mówisz komfort noszenia już słabszy...Hm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Jeżeli chodzi o ten gumowy element w skórzanej podeszwie, to nie wpływa on w zasadniczy sposób na kwestię jej wymiany, czy "serwisowania" więc tutaj ryzyka nie ma. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi