kielas Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Fani Jamesa Bonda z niecierpliwością czekają na 24. część przygód agenta Jej Królewskiej Mości, która na ekrany kin trafi na początku listopada tego roku. Tymczasem Omega ujawniła właśnie jaki zegarek będzie towarzyszył w filmie odtwórcy głównej roli - Danielowi Craigowi. Wyświetl pełny artykuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seamaster AT Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Ciekawy zegar, ale na mój gust trochę przekombinowana... Moim zdaniem błękitna AT z poprzedniego Bonda (trochę nieoficjalna) jest fajniejsza, no może poza rozmiarem (38,5 mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichałZet Napisano 11 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2015 Zgadzam się Aqua Terra tzw. Skyfall jest bardzo ładna. Zdecydowanie nie zgodzę się z tym, że 38.5 mm to mało. Mając 17.5 cm nadgarstek ta wersja lepiej leży niż 41 mm i w mojej opinii jest ładniejsza. Sam noszę nawet 43 mm Tissota Heritage 160th Anniversary, ale te 38.5 mm jest tutaj naprawdę wygodne. Nie bez powodu Rolex ciągle sprzedaje, chyba z sukcesem skoro od 1945 roku do dziś Datejust w jeszcze mniejszych rozmiarach - 36mm. Taki rozmiar ładnie chowa się pod mankietem i wygodnie się go nosi. Poniżej moja i zdjęcie u Daniela Craiga na nadgarstku. To nie wygląda na kobiecy zegarek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi