siwy24 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witam,dzisiaj otrzymałem muchę do smokingu - za kilka dni czeka mnie ważne wydarzenie. Sęk w tym, że mucha...tragiczna. Źle wykrojona, nieusztywniona, błyszczy się niebywale..Dlatego chciałbym zapytać - czy znacie jakieś miejsce w Krakowie, gdzie kupię muchę do wiązania/uszyję w tempie ekspresowym (zakładając, że nie będzie bardzo droga, bo już trochę się pieniędzy wyzbyłem na tę nieudaną..), a która będzie w dobrym stanie materiałowym (delikatnie połyskującym) i jakościowym? Pozdrawiam! Cytuj
kubao Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2015 Skoro zostało kilka dni, to może zdążysz jeszcze kupić przez internet. Jeśli chodzi o Kraków, to jest Janina przy Placu Dominikańskim (w bramie), Vistula ma jeden model wiązany: http://vistula.pl/muchy/mucha,id-64283. W Galerii Kazimierz też jest stoisko marthu.com, ale chyba obecnie w ofercie nie mają niczego do smokingu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi