Larcenaturus Napisano 10 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Mieszkam w Płocku. Miasto 130 tys. mieszkańców, siedziba Orlenu. Jednak krawca, który podjąłby się uszycia garnituru na miarę nie znalazłem. A może ktoś z Państwa zna takiego wypróbowanego fachowca w tym mieście? Nie musi nawet dysponować materiałem, bo do Warszawy 100 km, więc można po materiał podjechać. Rachunku też nie musiałby wystawiać, więc jeśli wyrejestrował już działalność, to nie problem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larcenaturus Napisano 15 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2011 Minął tydzień, niemal pół setki wyświetleń mojego postu, a krawca w Płocku nikt nie widział ani o nim nie słyszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 15 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2011 pytaj w sklepach z materiałami, zwykle to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larcenaturus Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Nie wiem, jak odpowiedzieć na prywatną wiadomość (może nie mam takiej możliwości?), więc odpowiadam MBWB na publicznym forum: Poszukiwania w Płocku krawca, który uszyłby garnitur na miarę nie przyniosły rezultatu. Prawdopodobnie takiego nie ma. Znalazłem kilka pań, które szyją kostiumy dla kobiet i wykonują różnego rodzaju poprawki, również dla mężczyzn. Żadna jednak nie szyła nigdy garnituru na miarę. Pozdrawiam Uczestników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi