Odie111 Napisano 14 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2014 Czesc, Mam do Was takie pytanko: otoz potrzebuje zaopatrzyc sie w jakies buty na jesien do zestawow casualowych (chinosy / dzinsy + marynarka). Jako ze niespecjalnie podobaja mi sie broguesy, gduz nie lubie za bardzo dziurek i przeszyc a preferuje raczej gladkie i prostsze formy, zastanawiam sie czy brazowe licowe lub zamszowe monki bylyby dobrym pomysłem? Co sadzicie? Zaczynam dopiero zabawe z meska moda, wiec prosze o wyrozumialsc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonid Napisano 14 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2014 Zamszowe na jesień mniej bym polecał niż licowe. Mimo wszystko. Licowe, koniakowe monki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 14 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2014 Zamszowe są właśnie idealne na jesień, łatwiej konserwować i impregnować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi