cergi Napisano 21 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2014 Kreacje mniej i bardziej eleganckie. http://www.vintag.es/2014/04/soviet-fashion-of-1960s-and-1970s.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awokado Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2017 Ciekawe projekty, historia kołem się toczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasmina27 Napisano 16 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2017 Mają w sobie wiele uroku Podoba mi się taki dziewczęcy styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalessi Napisano 30 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2017 Widziałam już kiedyś te zdjęcia. Kurcze kiedyś ciuchy były bardziej kolorowe niż teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi