WLisow Napisano 4 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2013 Szanowni forumowicze! Wybieram się w niezbyt długim czasie na wakacje do Wietnamu. Słyszałem niezłe opinie o garniturach a zwłaszcza materiałach i cenach jakie można znaleźć w Hoi An. Czy któryś z forumowiczów miał przyjemność szyć tam garnitur? Mając na uwadze, ilość krawców i szewców jakich można tam znaleźć przydała by się porada gdzie zacząć i czy w ogóle warto zamawiać.W internecie znalazłem pozytywne opinie o tych dwóch miejscach.http://www.adongsilk.com/index.php http://www.yalycouture.com/index.php?lang=en Podobno bardzo chętnie dostosowują produkt do wskazówek klienta - a zwłaszcza jeśli ma ze sobą materiały zdjęcia itd. dzięki którym może zademonstrować swoją idee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yacoob Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2017 Podbijam temat - również wkrótce wybieram się do Hoi An Ktoś ma jakiekolwiek doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktorrrr Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 Nic nie zamawiałem, ale widziałem trochę gotowych pracy. Ceny nieduże, ale jakość bardzo słaba (obuwie, ubrania). Moim zdaniem nie warto zawracać sobie głowy. Atrakcyjne mogą być przedmioty ze skóry, szczególnie egzotycznej (płaszczka!). ps: Moim zdaniem na Hoi An warto przeznaczyć maksymalnie 3-4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 17 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2018 Poznalem na Pitti w zeszlym roku fajnego faceta z Wietnamu. Robi wiele rzeczy bespoke w Wietnamie, bardzo dobrze to wygladalo. Jego instagram to: - thetruespoke - bespokeshop.vn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi