liquid_force Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 Dzien dobry, Jestem służbowo na kilka dni w Niderlandach. Czy ktoś z forumowiczów moze polecić gdzie warto rozejrzeć sie za butami w tym mieście? Chodzi mi o klasyczne buty z poziomu cenowego do 200 Euro. Z gory dzięki za podpowiedzi! l_f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liquid_force Napisano 31 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 oczywiście chodzi mi o Amsterdam... Niderlandy miastem nie sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liquid_force Napisano 31 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 oczywiście chodzi mi o Amsterdam... Niderlandy miastem nie sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 oczywiście chodzi mi o Amsterdam... Niderlandy miastem nie sa http://forum.butwbutonierce.pl/topic/940-amsterdam-jakie-ciekawe-adresy-polecacie/?hl=amsterdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi