Noldor Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Zafascynowałem się ostatnio sztuką heraldyki. Czy jest na tym forum jakiś miłośnik tego zacnego kunsztu? Wiele chciałbym się jeszcze dowiedzieć, zwłaszcza o heraldyce polskiej, jako, że ta, tak różna od innych, jest słabo opisana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Jest cały zespół, ale nie logował się już od dwóch miesięcy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noldor Napisano 25 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Czytajac te forum można wywnioskować iż ten akurat użytkownik nie cieszy się tu popularnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Nie było kwantyfikatora że musi być popularny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noldor Napisano 25 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Ba, chociaż mam wrażenie, ze to osobnik z pewnych względów tutaj wręcz wyklęty. Mam nadzieję, że się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomeranus Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Specem w tej dziedzinie nie jestem ale mogę polecić ciekawą pracę nie tylko o heraldyce: http://dedalus.pl/p/19/10828/historia-symboliczna-znakiem-herbem-i-barwa-pisana-podreczny-slownik-krzysztof-bakala--historia-powszechna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Wiele chciałbym się jeszcze dowiedzieć, zwłaszcza o heraldyce polskiej, jako, że ta, tak różna od innych, jest słabo opisana.A tak konkretniej, czego chciałbyś się dowiedzieć, bo temat jest bardzo rozległy.Pisz na PW, może będę mógł Ci pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi