dr-feelgood Napisano 2 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń Cześć Czy ktoś z kolegów byłby tak miły i pozwoliłby mi przymierzyć marynarkę Spier and Mackay w rozmiarze 40R (EU50) w Warszawie? Jestem w stanie pogodzić się z płatnością ceł i podatków przy zamówieniu, ale nie dałbym sobie rady ze zwrotem Przerabiałem raz zwrot do CT do UK i było okropnie. Mam 184 cm wzrostu, a marynarka Havana z SuSu w rozmiarze EU50 leży bardzo dobrze. Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 3 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń Cześć, mogę zaoferować jedynie 42R Contemporary fit dla porównania, ale na pewno będzie sporo za duży, mam jedną Havanę w rozmiarze 54, która wypada bardzo podobnie jak ten S&M. Jeżeli pasuje Ci Havana w rozmiarze 50, to ze S&M powinieneś rozważyć 40 Slim fit albo 38 Contemporary fit, dokładnie analizując tabele wymiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi