torunianin Napisano 22 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2011 Czy znacie, jakaś stronę, gdzie można kupic dobrej jakości wełny czesankowe? Słyszałem, ze angielskie firmy sprzedają przez internet, ale niestety jeszcze nic nie udało mi się znaleźć. Może Wy coś moglibyscie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 24 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2011 Kojarzę taki adres: http://www.hfwltd.com/ Bardzo duży wybór, ale ceny wprawiły mnie w kilkuminotowe odrętwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 24 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2011 Ciekawa oferta, ktoś już próbował? Jak z jakością ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 24 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2011 Macaroni zamawiał, jeżeli dobrze pamiętam. Huddersfield dla tkanin jest jak Northampton dla butów, sądzę, że nie powinniśmy się obawiać o jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fingor Napisano 24 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2011 W zakładce Discontiued są materiały po 20 funtów za metr. Trzeba szukać, coś się pewnie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 bezwzględnie http://www.huddersfieldcloth.com Jest to strona chwalona na anglojęzycznych forach (London Lounge, Style Forum). Mają w ofercie Thomas Fisher, Dougdale Bros, Duffin & Peace. Są to materiały używane na Saville Row. Wystarczy wypełnić registration form żeby przejrzeć ofertę i nie trzeba być z branży żeby dostać hasło. Ceny od 26 funtów za metr za serie English Classics więc całkiem przystępnie. Są też oczywiście i takie za 60 funtów ze metr (super 130's). Jest też możliwe zbiorowe zamówienie na różne tkaniny i wynegocjowanie zniżki (chyba na Style Forum tak zrobili). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Do niedawna ta strona była dostępna wyłącznie dla krawców. Kupiłem tam materiały na ostatnie zamówienia (za pośrednictwem Sebastiana Żukowskiego). Najtańsze materiały to czasem no namy. Zdaje mi się, że Thomas Fisher to marka stworzona przez twórców strony. Za to Dugdale Bros. to marka ponoć popularna na SR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iand Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Jeśli ma Pan czas żeby czekać, świetne okazje zdarzają się na Styleforum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi