Kamola Posted February 17, 2013 Report Posted February 17, 2013 Panowie, kupiłem sobie buty z suitsupply- Brown Wingtip Boots. Normalnie nosze rozmiar 44,ale z ich braku kupiłem 44.5. Okazało się ,że są i tak za małe. Chciałem wymienić na 45,ale okazało się,że ktoś zwinął mi je sprzed nosa. Buty tak abrdzo mi się spodobały-wręcz na nie "zachorowałem"- że rozważam czy nie dałoby się rozciągnąć tych co mam. Sczerze mówiąc niezbyt to widzę -ze względu na podwójne czuby- no iszkoda byłoby mi zniszcyć buty za 270 euro,ale pomyślałem,że poprosze Was wszystkich o opinie. O- takie to buty: Quote
Johnny Posted February 17, 2013 Report Posted February 17, 2013 Można jeszcze obciąć sobie palce u stóp A tak na poważnie to ja nie próbowałbym ich rozciągnąć. Jak mówisz szkoda butów. Nie lepiej je odesłać i poczekać aż będą w Twoim rozmiarze? Quote
wlf Posted February 17, 2013 Report Posted February 17, 2013 Może napiszesz, jak wypadają jakościowo - skóra, szwy? Quote
Kamola Posted February 19, 2013 Author Report Posted February 19, 2013 Właśnie dostałem maila od suitsupply,że mają mój rozmiar,ale zdjęli w ogóle te buty ze sklepu. Jak widać, nie sprzedają swojego asortymentu az do zupełnego wyczerpania-ciekawe jaki outlet to dostaje? W każdym razie wymienią mi je. A jakość? Nie mam dużego doświadczenai z butami. Mam w domu parę Herring's Oakley by steptronic i parę Gordon&Bros model levet 2506. Oglądałem też w sklepie Loake'i. Te buty na zdjęciu powyżej są wg mnie z nich wszystkich najlepsze! Na wygląd skóra świetna a wykonanie doskonałe! Ja osobiście nie widziałem ładniejszych butów! (mowa o wykonaniu,nie designie) Myślę,że i Church's nie powstydziłby się tej jakości-chociaż może to nie do końca ten styl. Quote
Kamola Posted February 19, 2013 Author Report Posted February 19, 2013 Można jeszcze obciąć sobie palce u stóp A tak na poważnie to ja nie próbowałbym ich rozciągnąć. Jak mówisz szkoda butów. Nie lepiej je odesłać i poczekać aż będą w Twoim rozmiarze? A obcinanie wiele razy kontemplowałem-ale tylko jednego palca. Mam w prawej stopie takiego wrednego dużego palucha,że jest dłuższy od tego na lewej i zawsze mamprzez neigo kłopot z rozmiarem. Quote
Recommended Posts