Jump to content

Recommended Posts

Posted

Panowie,

kupiłem sobie buty z suitsupply- Brown Wingtip Boots. Normalnie nosze rozmiar 44,ale z ich braku kupiłem 44.5. Okazało się ,że są i tak za małe. Chciałem wymienić na 45,ale okazało się,że ktoś zwinął mi je sprzed nosa.

Buty tak abrdzo mi się spodobały-wręcz na nie "zachorowałem"- że rozważam czy nie dałoby się rozciągnąć tych co mam.

Sczerze mówiąc niezbyt to widzę -ze względu na podwójne czuby- no iszkoda byłoby mi zniszcyć buty za 270 euro,ale pomyślałem,że poprosze Was wszystkich o opinie.

O- takie to buty:

Dołączona grafika

Posted

Można jeszcze obciąć sobie palce u stóp ;)

A tak na poważnie to ja nie próbowałbym ich rozciągnąć. Jak mówisz szkoda butów.

Nie lepiej je odesłać i poczekać aż będą w Twoim rozmiarze?

Posted

Właśnie dostałem maila od suitsupply,że mają mój rozmiar,ale zdjęli w ogóle te buty ze sklepu. Jak widać, nie sprzedają swojego asortymentu az do zupełnego wyczerpania-ciekawe jaki outlet to dostaje?

W każdym razie wymienią mi je.

A jakość?

Nie mam dużego doświadczenai z butami.

Mam w domu parę Herring's Oakley by steptronic i parę Gordon&Bros model levet 2506. Oglądałem też w sklepie Loake'i.

Te buty na zdjęciu powyżej są wg mnie z nich wszystkich najlepsze!

Na wygląd skóra świetna a wykonanie doskonałe! Ja osobiście nie widziałem ładniejszych butów! (mowa o wykonaniu,nie designie)

Myślę,że i Church's nie powstydziłby się tej jakości-chociaż może to nie do końca ten styl.

Posted

Można jeszcze obciąć sobie palce u stóp ;)

A tak na poważnie to ja nie próbowałbym ich rozciągnąć. Jak mówisz szkoda butów.

Nie lepiej je odesłać i poczekać aż będą w Twoim rozmiarze?

A obcinanie wiele razy kontemplowałem-ale tylko jednego palca. Mam w prawej stopie takiego wrednego dużego palucha,że jest dłuższy od tego na lewej i zawsze mamprzez neigo kłopot z rozmiarem.