getroundintheseason Napisano 27 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień Cześć, szukam prostych czarnych skórzanych sztybletów do noszenia na co dzień w stylizacjach bardziej casual. Rozmiar 42. Mój budżet to ok. 1000-1200 zł. Zależy mi, żeby buty były dostępne w Polsce - najlepiej do przymierzenia w Poznaniu lub okolicach, ale jeśli nie da rady to zamówienie ze sklepu online mającego magazyn w Polsce lub którymś z sąsiednich krajów też będzie ok. Poszukiwania w internecie nakierowały mnie na marki Berwick i Meermin. Skusiłem się na Berwicki, zamówiłem je prosto od producenta (Hiszpania), ale okazały się za duże. Teraz muszę zapłacić dodatkowe 140 zł za zwrot i jeszcze dłużej czekać z nadzieją, że zwrot będzie przyjęty :// Stąd moja chęć znalezienia czegoś bardziej lokalnie. Macie coś do polecenia? Chętnie przyjmę rekomendacje z różnych przedziałów cenowych w ramach mojego budżetu :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 27 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień Z tym budżetem nie będzie ciężko.Synu szlifuje od kilku lat coś takiego https://meka-shoes.pl/produkt/sztyblet-meski-g291b9/Kupione w „klasycznych” w zdecydowanie lepszej cenie niż na stronie producenta. https://klasycznebuty.pl/pl/searchquery/Sztyblety/1/phot/5?url=SztybletyWsiądź może w pociąg i odwiedź Trójmiasto na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano 28 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 13 godzin temu, kanapa napisał: Wsiądź może w pociąg i odwiedź Trójmiasto na weekend Ewentualnie można pojechać do Ustki, pospacerować po plaży, a w drodze powrotnej kierować się na Słupsk i zajechać do salonu Meka Ceny na miejscu sporo niższe niż na stronie, a do tego możesz pomierzyć zarówno sztyblety, jaki i wiele innych typów butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi