Jump to content

Czarne skórzane sztyblety do 1200 zł

getroundintheseason
 Share

Recommended Posts

Cześć, szukam prostych czarnych skórzanych sztybletów do noszenia na co dzień w stylizacjach bardziej casual. Rozmiar 42. Mój budżet to ok. 1000-1200 zł. Zależy mi, żeby buty były dostępne w Polsce - najlepiej do przymierzenia w Poznaniu lub okolicach, ale jeśli nie da rady to zamówienie ze sklepu online mającego magazyn w Polsce lub którymś z sąsiednich krajów też będzie ok.

Poszukiwania w internecie nakierowały mnie na marki Berwick i Meermin. Skusiłem się na Berwicki, zamówiłem je prosto od producenta (Hiszpania), ale okazały się za duże. Teraz muszę zapłacić dodatkowe 140 zł za zwrot i jeszcze dłużej czekać z nadzieją, że zwrot będzie przyjęty :// Stąd moja chęć znalezienia czegoś bardziej lokalnie.

Macie coś do polecenia? Chętnie przyjmę rekomendacje z różnych przedziałów cenowych w ramach mojego budżetu :))

Z tym budżetem nie będzie ciężko.
Synu szlifuje od kilku lat coś takiego https://meka-shoes.pl/produkt/sztyblet-meski-g291b9/

Kupione w „klasycznych” w zdecydowanie lepszej cenie niż na stronie producenta.

https://klasycznebuty.pl/pl/searchquery/Sztyblety/1/phot/5?url=Sztyblety

Wsiądź może w pociąg i odwiedź Trójmiasto na weekend

13 godzin temu, kanapa napisał:

Wsiądź może w pociąg i odwiedź Trójmiasto na weekend emoji16.png

Ewentualnie można pojechać do Ustki, pospacerować po plaży, a w drodze powrotnej kierować się na Słupsk i zajechać do salonu Meka :-D Ceny na miejscu sporo niższe niż na stronie, a do tego możesz pomierzyć zarówno sztyblety, jaki i wiele innych typów butów.