romian Napisano 10 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2023 Witam, Chciałbym zasięgnąć porady odnośnie uszkodzonego obuwia, mianowicie butów wojskowych skórzanych. Zakupiłem nowe obuwie które po jednym dniu marszu po lesie uległy uszkodzeniu jak na zdjęciu. Być może but zachaczyl o gałąź i kawałek skóry oderwał się. Pytanie czy skóra tak powinna wyglądać że na zewnątrz jest bardzo cienka warstwą czarnej skóry, a pod tym jest inny materiał ? Tak to wygląda bo skóra jest czarna, a pod uszkodzeniem jest jakiś jasny materiał. Czy ta czarna skóra która się oderwała nie powinna być grubsza ? Jak ewentualnie naprawić fachowo takie uszkodzenie ? Przykleić oderwany kawałek na klej ? Model obuwia to Protektor Grom Black Z góry dziękuję za wszelkie opinie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 10 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2023 Przykleić 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 10 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2023 Zamalować markerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 10 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2023 To jest ten powód, dla którego ma się parę wyjściową i polową. Zapastuj. Będzie widać, ale jeśli to para polowa, to nikt się tym nie przejmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romian Napisano 10 Listopad 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2023 Dziękuję za rady. Bardziej jednak zastanawia mnie to czy tak powinna wyglądać skóra że na zewnętrznej części jest taka cienka warstwa (1mm lub mniej). Zastanawiam się nad tym bo chciałem kupić drugą parę tego samego modelu w wersji zimowej, jeśli to co się stało świadczy o słabym wykonaniu obuwia to może powinienem wybrać innego producenta/inny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi