kush Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Czy znacie panowie jakieś adresy sklepów z odzieżą retro/vintage? Istnieje wogóle coś takiego w mieście stołecznym? nie mam na mysli sh ale sklepow z juz przebranym asortymentem. Znam jeden taki sklep na ul. Francuskiej , ale tam niestety oferuja tylko odziez damską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcviper Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 widziałem kiedyś chyba coś takiego na królewskiej w domu bez kantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 jest w podziemiu BUWu, ale drogi bo odzież markowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Nie wiem czy myślimy o tym samym, ale w podziemiach wyżej wspomnianego BUWu i przy Jana Pawła znajduje się taki sklep- http://vintagestore.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi