trumpett Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 witam! pilnie poszukuję sklepu gdzie będę mogła kupić bardzo wiele wzorów tkanin głównie kolorystyki męskiej. Materiały są mi potrzebne na muchy, krawaty i inne. stawiam na jedwab, ale chętna jestem również na cienkie lny i bawełny. kolory zarówno klasyczne jak i odjazdowe. z wiadomych względów wybieram się do Włoch, natomiast jest tak wiele hurtowni tkanin, że ciężko mi zdecydować który region wybrać.. inne państwa również wchodzą w grę... ważne jest, że nie chcę kupować całych belek- wystarczy mi po 3 m danego wzoru. dlatego napisałam "sklep", a nie hurtownia. chociaż mam nadzieję na sklepy przy hurtowniach... ok, będę wdzięczna za wszelkie namiary. pozdrawiam wszystkich! Cytuj
macaroni Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 Słabo z materiałami. Szukałem, nie znalazłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi