trumpett Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2010 witam! pilnie poszukuję sklepu gdzie będę mogła kupić bardzo wiele wzorów tkanin głównie kolorystyki męskiej. Materiały są mi potrzebne na muchy, krawaty i inne. stawiam na jedwab, ale chętna jestem również na cienkie lny i bawełny. kolory zarówno klasyczne jak i odjazdowe. z wiadomych względów wybieram się do Włoch, natomiast jest tak wiele hurtowni tkanin, że ciężko mi zdecydować który region wybrać.. inne państwa również wchodzą w grę... ważne jest, że nie chcę kupować całych belek- wystarczy mi po 3 m danego wzoru. dlatego napisałam "sklep", a nie hurtownia. chociaż mam nadzieję na sklepy przy hurtowniach... ok, będę wdzięczna za wszelkie namiary. pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2010 Słabo z materiałami. Szukałem, nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi