Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol Stanios Napisano 11 Marzec 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2022 Witam wszystkich, Pozwólcie że zaprezentuję Wam swoją pracownię. Obuwiem wizytowym na miarę zawodowo zajmuję się od 2012 .W pracy najważniejszym dla mnie jest aby pracować na najlepszych materiałach, dlatego buty jakie wykonujemy powstają ze skór takich garbarni jak Annonay, Weinheimer, Zonta, Horween, Rendenbach ,J&FJ Baker. Jak szybko można spostrzec znakiem rozpoznawczym pracowni są buty z talią osy i wciętą podeszwą w obcas, takie zabiegi sprawiają że obuwie prezentują się niezwykle smukło, delikatnie i elegancko. Zajmujemy się realizacjami MTM oraz Bespoke, oferujemy pełną obsługę szycia miarowego którą zamyka oferta wykonania indywidualnych kopyt, próbne buty jak i wykonywanie prawideł na podstawie swoich kopyt. Zapraszam do zapoznania się z wybranymi pracami Pozdrawiam serdecznie Karol Stanios Untitled2.mp4 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 3 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2022 hej Karol, (mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko) mógłbyś opowiedzieć, jak wygląda u Ciebie proces zamówienia, czas realizacji i zakres cen? obserwuję twoje prace od jakiegoś czasu i muszę przyznać, że jeśli jeszcze skuszę się na obuwie bespoke to pewnie u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Stanios Napisano 6 Czerwiec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2022 W dniu 3.06.2022 o 09:39, achimpe napisał: hej Karol, (mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko) mógłbyś opowiedzieć, jak wygląda u Ciebie proces zamówienia, czas realizacji i zakres cen? obserwuję twoje prace od jakiegoś czasu i muszę przyznać, że jeśli jeszcze skuszę się na obuwie bespoke Dziękuję za sugestie . Masz rację, dobrze żeby taki wpis pojawił się. Zamierzałem udostępnić link po aktualizacji strony w którym znajdziecie odpowiedź na to pytanie, ale znacznie szybciej będzie jeżeli w poście opiszę proces składania zamówienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi