vinmcqueen Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2021 Hej, czy ktoś z Was ma może problem z logowaniem się do swojego konta na forum? Za każdym razem kiedy wyloguję się z konta na moim komputerze, to nie mogę się ponownie zalogować, dopiero jak zmienię hasło to system wpuszcza mnie do konta, ale później nie pozwala zalogować się ponownie przy użyciu nowego, zmienionego hasła, co powoduje dodatkowy problem, że nie mogę być zalogowany i na komputerze i na smartfonie. Z góry przepraszam jeżeli dodałem ten temat w złym miejscu, ale nie widziałem innego kanału na takie tematy. Cytuj
Łukasz85 Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2021 Hej, w loginie zamiast maila podaj swój forumowy nick. 1 Cytuj
vinmcqueen Opublikowano 20 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2021 W dniu 19.02.2021 o 07:52, Łukasz85 napisał: Hej, w loginie zamiast maila podaj swój forumowy nick. Dziękuję, pomogło! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi