vinmcqueen Napisano 18 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2021 Hej, czy ktoś z Was ma może problem z logowaniem się do swojego konta na forum? Za każdym razem kiedy wyloguję się z konta na moim komputerze, to nie mogę się ponownie zalogować, dopiero jak zmienię hasło to system wpuszcza mnie do konta, ale później nie pozwala zalogować się ponownie przy użyciu nowego, zmienionego hasła, co powoduje dodatkowy problem, że nie mogę być zalogowany i na komputerze i na smartfonie. Z góry przepraszam jeżeli dodałem ten temat w złym miejscu, ale nie widziałem innego kanału na takie tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz85 Napisano 19 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2021 Hej, w loginie zamiast maila podaj swój forumowy nick. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinmcqueen Napisano 20 Luty 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2021 W dniu 19.02.2021 o 07:52, Łukasz85 napisał: Hej, w loginie zamiast maila podaj swój forumowy nick. Dziękuję, pomogło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi