Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TheCraftsmanJohn Napisano 10 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2021 Cześć! W tym wątku chciałbym prezentować wam efekty mojej pracy w postaci wyrobów ze skóry. Jest to moje hobby, które zapoczątkowałem 2 lata temu i jeszcze mi się nie znudziło ( jak na razie się na to nie zanosi ) . Przez ten czas zdążyłem wykonać kilkadziesiąt portfeli na indywidualne zamówienia, wszystkie dla naszych rodaków. Mam nadzieję, że wysyłki za granicę jeszcze przede mną. W między czasie założyłem też mały sklep na Etsy.com gdzie sprzedaję szablony dla innych twórców, które ułatwiają im wykonanie danego modelu. Myślę, że od momentu zapoczątkowania mojej drogi zrobiłem wielki postęp, chociaż dalej uczę się nowych rzeczy i do perfekcji jeszcze mi daleko. Zapraszam was do komentowania moich prac i dzieleniem się swoją opinią. Na początek wrzucam zdjęcia z kilku ostatnich prac, pozdrawiam 9 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheCraftsmanJohn Napisano 28 Marzec 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2021 W końcu pora wrzucić coś nowego. Portfel wykonany na zamówienie, z wytłoczonymi inicjałami z przodu. Posiada miejsce na kilka kart, zdjęcia, monety i oczywiście gotówkę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TheCraftsmanJohn Napisano 4 Maj 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2022 Cześć Dawno nic tu nie wrzuciłem, ale to nie znaczy, że nic nie robiłem. Wprost przeciwnie udało mi się zrobić kilkanaście projektów z których jestem bardzo dumny i dzisiaj chciałbym przedstawić wam jeden z nich. Klasyczna męska torba. Wykonana ze skóry garbowanej roślinnie o grubości 1 i 2 mm. Było bardzo dużo szycia natomiast zadowolenie klienta było tego warte 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi