Gość dareno Napisano 27 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2010 Witam, Potrzebuję kupić garnitur do ślubu. Byłem już w różnych centrach handlowych w wawie i wszystkie garnitury źle się układają na rękawach, tzn w górnej części ramienia robią się zmarszczki lub ta część ramienia pod poduszką jest wklęsła. Sprzedawcy mówią, że to normalne. Zatem mam pytanie czy ktoś może polecić jakiś sklep albo krawca. Cena do 2500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 27 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2010 Za ta cenę można już mieć dobrej jakości garnitur MTM, niestety nie jestem z Warszawy, więc może Panowie mieszkający raczą ci odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 27 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2010 Dobre MTM za 2500 będzie cięzko. Ale jeśli dorzuciłbyś jeszcze 500 to może się udać. Z szycien na miarę w tej cenie może być problem. Spróbuj też przejść się do naprawdę dobrych i drogich sklepów typu Zegna. Teraz są przeceny i może uda ci się coś kupić w tej cenie z tańszej linii. Powodzenia i daj znać jak rezultaty poszukiwań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawon1 Napisano 28 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2010 Zwróć uwagę na czas. Szycie MTM to co najmniej trzy tygodnie , dodaj do tego poprawki - tydzień . Teraz jest sezon wakacyjny może być i dłużej. Z MTM -( kwota nie ma znaczenia )- nie masz pewności że trafią z szablonem w twoją sylwetkę , a niektóre błedy mogą być nie do poprawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi