Accaliant Napisano 8 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2019 Cześć wszystkim forumowiczom, wybieram się niedługo na wycieczkę z rodziną w okolice podbeskidzia. Mam już pewien plan, ale może jest ktoś z okolic i poleciłby jakieś fajne atrakcje w tej okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 10 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2019 nie wiem w jakim wieku i skaldzie jest rodzinka i jak sobie daje radę na szlakach , ale taka łatwa fajna spacerowa trasa to : Bielsko Biała wjazd kolejka na Szyndzielnię potem spacer po płaskim ok 2,5 h i zejście do szczyrku obok sanktuarium NMB (powrót busem do bielska) Inna trasa trudniejsza ze Szczyrku na Skrzyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accaliant Napisano 9 Lipiec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2019 Zwiedziliśmy góry, byliśmy też w samym Bielsku-Białej, znalazłem jakieś atrakcje na tej stronie internetowej. Nie ma tam tego co prawda dużo, ale myślę, że wypad w góry to i tak była najlepsza część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi