Wectra Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 Dzień dobry. Pojawił się problem w jednym z butów Loake. Z zapiętka wyszło usztywnienie bądź zabezpieczenie przed rozejściem pięty. Nadmieniam że buty kupiłem jako seconds. Czy szewc to naprawi? Wyciąć sznurek? Proszę o sugestie. Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 Używasz łyżki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 23 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2018 Używam za każdym razem. Akurat to kopyto mam tak dopasowane że bez łyżki nie założę. Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi