Maderski Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 Dzień dobry wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o polecenie miejsca gdzie będę mógł odświeżyć moją skórzaną kurtkę. Chciałbym w możliwym zakresie usunąć rysy i przetarcia oraz odświeżyć kolor. To bardzo delikatna i cienka skóra cielęca, która bardziej absorbuje wilgoć od moich innych kurtek i trudniejsze będzie uzyskanie jednolitego koloru, dlatego szukam kogoś z polecenia. Z góry wielkie dzięki za każdą odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maderski Napisano 23 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 Up. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karkub Napisano 6 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2018 Temat stary, ale mam nadzieję, że komuś się przyda: zakład na Wapiennej 27a. Dostałem namiar od swojej krawcowej, jako ostateczną pomoc przy czyszczeniu skór. Miałem tragicznie wybrudzoną kurtkę z bardzo delikatnego zamszu i uratowali! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi