origanum_vulgare Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 Witam, Szukam miejsca w Katowicach gdzie skrócą mi paski skórzane - ktoś może kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 Spróbuj to zrobić sam.Jeśli jest możliwość odkręcić mocowanie klamry do paska to odkręcasz i przycinasz ile trzeba.Mocujesz klamrę na nowo i po robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
origanum_vulgare Napisano 5 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 W takich modelach gdzie się dało zrobiłem to we własnym zakresie, ale mam kilka pasków których szkoda mi się pozbyć a trzeba je zszyć nicią - zależy mi estetycznym wykonaniu - można to zrobić samemu, ale z wygody wolałbym zlecić:). Tak więc gdyby ktoś znał miejsce gdzie mogą zszyć dwa kawałki skóry - niechaj się podzieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi