Gość Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 Witam wszystkich serdecznie. Chciałbym podzielić się z wami moimi dotychczasowymi pracami i zachęcić do zapoznania się z ofertą WILKAMI, której jestem założycielem i póki co, jedynym pracownikiem. Mam na imię Kuba i jestem z Poznania. Pracą w skórze zainteresowałem się na studiach, na wydziale Fashion Design. Zaczynałem tam od projektowania i szycia ubrań, dopiero na drugim roku studiów zafascynował mnie temat galanterii, kiedy to udało mi się stworzyć coś na wzór skórzanego etui na telefon. Od tamtej pory sumiennie szkoliłem się w fachu, czego owocem jest marka WILKAMI, której wyroby z dumą chcę dziś wam zaprezentować. Obecnie zajmuję się wykonywaniem galanterii skórzanej na zamówienie. W mojej małej pracowni pod Poznaniem powstają m.in. torby, torebki, plecaki, portfele, paski, etui na telefony i inne akcesoria. Projekty realizowane są od podstaw, zaczynając od zebrania pomysłów, inspiracji, przygotowania pierwszych szkicy, doborze odpowiedniej skóry, okuć i wykończeń. Wszystkie elementy szyte są w 100% ręcznie z niebywałą dbałością o detale. Każdy produkt, który opuszcza mój warsztat jest unikatowy. Do tej pory nie zdażyło mi się wykonać drugiego egzemplarza któregokolwiek z projektów. Dlatego właśnie zamawiając wyrób WILKAMI masz gwarancję, że drugiego identycznego nikt na świecie mieć już nie będzie. Poniżej przedstawiam moje ostatnie realizacje. A oto kilka zdjęć zza kulis powstawania moich wyrobów: Bardzo dziękuję za uwagę. Zainteresowanych moją pracą serdecznie zapraszam do odwiedzenia mojej strony na Facebook'u: facebook.com/wilkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi