Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Smamaj Napisano 12 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Czołem! Część osób z forum kojarzy moje zdjęcia z bloga Stylemana , kampanii Patine, w najbliższym czasie Maćka Zaremby oraz ze zlotów warszawskich. Tym razem zwracam się do was z małą misją, jako że poza męską elegancją moją pasją jest bieganie szczególnie to długodystansowe i w terenie zachęcam was do wsparcia WWF w którego barwach pobiegnę w półmaratonie warszawskim jak klepać kilometry to w jakimś celu a jako fan zwierzyny to pasuje idealnie do mojej osoby. Będzie to bieg treningowy ale starał będę się zejść do 1:29h bo celem na ten rok są dwa biegi pierwszy to bieg rzeźnika ultra 140km 6000m przewyższeń w maju oraz Łemkowyna 150km na jesień. Z ostatnich sukcesów biegowych mogę wymienić 11 miejsce w Maratonie Kampinoskim. link , zbiórka potrwa do 15go https://rejestracja.maratonwarszawski.com/pl/charity/1545 Trochę zdjęć biegowych 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi